Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 9u – 18u
Donderdag 9u – 18u
Vrijdag 9u – 21u
Zaterdag 9u – 17u
Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang een voucher voor eenmalig 15% korting op 1 artikel!

Merken

 

                                              Levi’s

Levi’s is ongetwijfeld het bekendste jeansmerk ter wereld. Het merk dankt haar naam aan oprichter Oskar Levi Strauss. In 1853 begint Levi Strauss een bedrijf in stoffen, kleding en andere materialen. Samen met kleermaker Jacob Davis verstevigde hij denim broeken – speciaal voor goudzoekers – met behulp van klinknagels en de spijkerbroek was een feit.

Nu 160 jaar later is er reden voor een feestje. Het model de 501 heeft een upgrade gekregen.

Ook voor de dames is er goed gekeken naar verschillende pasvormen wat geleid heeft tot 3 verschillende fits: de Slight, Demi en Bold curves

Paddock’s

1974 is het geboortejaar van PADDOCK’S (voorheen Edwin) Door deze jarenlange ervaring heeft Paddock’s een collectie spijkerbroeken met een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat PADDOCK’S value for money levert blijkt uit de verkiezing die PADDOCK’S in Duitsland de laatste 2 jaar gewonnen heeft.

Paddock’s is voor ons net dat beetje extra. Voor de dame die een broek wil die wat hoger in haar taille zit heeft Paddock’s diverse mogelijkheden, maar ook voor de hele lange heren maken zij lengte 38” in zowel nette als wat meer uitgewerkte modellen.

Cavello Boxers

Deze boxershort van Cavello dragen zeer comfortabel. De short zijn gemaakt van katoen met elastaan waardoor deze een uitstekende pasvorm heeft en heerlijk zit. Nu verkrijgbaar in diverse kleuren.

2 – Pack voor € 29,95

logo steet one

 

Street – One

foto 2 (3)

 

 

 

                                PME Legend

Een Cargo pilot heeft weinig bij zich, hij reist licht en gemakkelijk, slechts gekleed in stoere comfortabele kleding, geschikt voor de extreme omstandigheden die bij het werk komen kijken. Met vliegjack en cargobroek en een Jeans in zijn standaard uitrusting. PME Legend Jeans selecteert de hoogs mogelijke kwaliteit denim, iedere jeans wordt vakkundig met de hand afgewerkt. De op vintage Bare Metal skin geïnspireerde denim,  met grove steken en de zware lederen labels zorgen voor de authentieke en het onderscheidende karakter van de PME Legend Jeans.

Lee

Sinds het bestaan van de Jeans Saloon, 1975 hebben wij het merk Lee. En Lee bestaat sinds 1889.

Begonnen als de originele werkspijkerbroek en overalls, nu uitgegroeid tot een jeans voor de gewone man, ook met stretch, maar ook voor de modieuze man en vrouw. Wij zijn dan ook erg trots om LEE te hebben.

 

Life Line

Sinds 1975 hebben we ook het merk Life Line, van een op en top familiebedrijf Bemontex. Zij waren een van de eerste met de nu niet meer weg te denken afritsbroek. Bovendien brengen zij een uitgebreid assortiment shorts, sweaters, hemden en jacks onder het motto: Wear-to-go- Go Life Line.

Timezone

Voor ons een nieuw merk, maar het is voor iedereen in elke TIJDZONE!

DE RODE T – ONTSTAAN IN 1993.
Het product is onze passie. Men kan deze passie ook zien als individualiteit,
een eigenwaarde als het ware. TIMEZONE wil een toevoeging doen aan jouw individualiteit
en deze juist niet vormen, dat doe je immers zelf. Zoals Wolfgang Endler-Ross in 1993 zei;
‘TIMEZONE wants to dress you and not dress you up’.++++++++++++++ Street- & sportswear since 1993

REAL PEOPLE IN EVERY TIMEZONE

 

 logo cecil

 

 

Cecil

Sportieve shirts en sweaters met een capuchon of een kraag zijn onze favoriete kledingstukken voor stadse vrijetijdsoutfits. Ze zien er niet alleen casual uit, maar zijn bovendien supercomfortabel. CECIL sinds 1989